Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ψώνιο

Ψώνιο: Ο Χρήστος Παπουτσής μπαίνει στην κούρσα της διαδοχής για το ΠΑΣΟΚ

Kαι μετά αναρωτιόμαστε γιατί ψήφισαν το μνημόνιο. Οι άνθρωποι είναι αποκομμένοι απο την πραγματικότητα. Βγαίνουν στου Πρετεντέρη και  νομίζουν ότι  γίνονται φίρμες. Πρωθυπουργίσιμοι…
«Αυτά θα τα δούμε όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες».Με αυτή την δήλωση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.Παραλλήλα,ο κ.Παπουτσής εξαπολύει βολές κατά των συναδέλφων του υπουργών που στρέφουν την προσοχή τους στο ζήτημα της διαδοχής στο κόμμα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. «Είναι εγκληματικό αυτές τις ώρες να στρέφουμε την προσοχή μας στις εσωκομματικές διεργασίες του ΠΑΣΟΚ και να αφήνουμε τις υποχρεώσεις μας στην κυβέρνηση», δηλώνει χαρακτηριστικά.
Ασκεί, επίσης, κριτική προς τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που καταφέρθηκαν εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Η διαρκής αμφισβήτηση του Γιώργου Παπανδρέου το τελευταίο διάστημα της πρωθυπουργίας του έγινε με τον πιο χυδαίο και τον πιο άδικο τρόπο».
«Δικαιούμαι να αναρωτιέμαι, τι ήταν αυτό που κρατούσε κλειστά τόσο καιρό τα στόματα και ποιες δυνάμεις τα απελευθέρωσαν; Είναι άραγε τόσο αθώοι όλοι;», επισημαίνει υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
 http://vathiprasino.blogspot.com/2012/01/blog-post_2596.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου