Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Αυτοκτόνησε 50χρονος Λαρισαίος



απο thessalianews



alt
Το ένα σοκ μετά το άλλο δέχεται η κοινωνία της Λάρισας, καθώς το μεσημέρι καταγράφηκε μία ακόμη αυτοκτονία ενός 50χρονου συμπολίτη.
Ο αυτόχειρας Μ.Τ. έπεσε με το αυτοκίνητό του, ένα OPEL ASTRA, σε χαράδρα στην περιοχή Κρανιά Πυργετού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εξαφάνιση του 50χρονου δηλώθηκε από τους οικείους του χθες το απόγευμα στη Ραψάνη.
Από τότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του μέχρι που σήμερα περίπου στις 12 το μεσημέρι φίλοι του βρήκαν το αυτοκίνητο μέσα σε χαράδρα. Το αυτοκίνητο με το άψυχο σώμα βρισκόταν σε αρκετά μεγάλο βάθος, με αποτέλεσμα να χρειαστούν αρκετές ώρες για τον απεγκλωβισμό του από άνδρες της ΕΜΑΚ, που διήρκεσε μέχρι τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής. 

Από έγκυρη πηγή έγινε γνωστό ότι ο άτυχος 50χρονος είχε κάνει γνωστές στους φίλους του τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε και εικάζεται ότι αυτή είναι η κυριότερη αιτία του τραγικού συμβάντος.
*Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, κοντά στο σημείο όπου έχει καταπέσει το αυτοκίνητο του αυτόχειρα βρέθηκε και αριθμός χειροβομβίδων παλαιότερης εποχής. Μάλιστα, γίνεται λόγος για τέσσερις ή πέντε χειροβομβίδες οι οποίες είναι διάσπαρτες στον χώρο. Ασφαλείς πηγές επισημαίνουν ότι το περιστατικό με τις χειροβομβίδες δεν θεωρείται ότι έχει κάποια σχέση με το γεγονός της αυτοκτονίας, ενώ ήδη έχει κληθεί το αρμόδιο τμήμα πυροτεχνουργών του Στρατού για να τις περισυλλέξει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου