Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Υποβάλει την υποψηφιότητα του για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

Υποβάλει την υποψηφιότητα του για πρόεδρος ο Βενιζέλος
28.02.2012
Με επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο και τον γραμματέα του Μιχάλη Καρχιμάκη, την οποία υπογράφουν τουλάχιστον 95 βουλευτές και μέλη του οργάνου, ανακοινώνεται και επίσημα η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Στην επιστολή, με την οποία προτείνουν τον υπουργό Οικονομικών για επόμενο πρόεδρου του κινήματος, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημειώνουν μεταξύ άλλων:
«Η εκλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έρχεται πριν τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές ενώ η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια βαθιά και πολύπλευρη κριση. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Αυτά που πρέπει να γίνουν είναι πολλά, δύσκολα και αναγκαία για την επιβίωση της πατρίδας. Με αυτό το σκεπτικό προτείνουμε την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου»
Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου θα ανακοινωνόταν τις επόμενες ημέρες, αλλά οι εξελίξεις με την παραίτηση Παπουτσή και την ανακοίνωση της δικής του υποψηφιότητας επιτάχυναν τις διαδικασίες.
Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι για να τεθεί ένα στέλεχος και επίσημα ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές, χρειάζονται 95 υπογραφές. Στη βενιζελική πτέρυγα υπολογίζουν στην υποστήριξη πάνω από 250 μελών του Εθνικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου