Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Χτύπησαν με χημικά στα διόδια του Αιγινίου (το απογευμα)

Είναι άμεση ανάγκη...
28.01.13
Image


Είναι άμεση ανάγκη να κατέβει όλος ο κόσμος στα διόδια Αιγινίου με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.... Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και χρειάζεται η βοήθεια όλων μας!
 
 
28.01.13
Image 
Χτύπησαν με χημικά για να φύγει ο κόσμος από τα κουβούκλια και έβαλαν μέσα τους υπαλλήλους για να αρχίσουν την είσπραξη! Ναι, για να μπορεί πλέον η πολυεθνική να πίνει το αίμα του λαού!
«Μας έριξαν εν ψυχρώ χημικά στο πρόσωπο! Μας έκαψαν τα μάτια! Τα ρούχα μας είναι κατακόκκινα! Συνέλαβαν 16χρονα και 18χρονα παιδιά! Γίνεται πόλεμος! Η αστυνομία χτυπάει αλύπητα τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και υπερασπίζει τα συμφέροντα μιας ιδιωτικής εταιρίας».
 
Ο κόσμος ζητάει ενίσχυση!!! Ζητάει βοήθεια!!!
28.01.13
Αυτή τη στιγμή, 15:37 έχουν φτάσει νέες δυνάμεις των ΜΑΤ και απωθούν τον κόσμο που έχει κατακλύσει τα διόδια. Χτύπησαν μέχρι και τον Δήμαρχο Πολύζο με γκλοπ στο κεφάλι. Έγιναν 5 συλλήψεις. Ο κόσμος δεν φεύγει. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί εδώ και 1,5 ώρα. Ένα χιλιόμετρο πριν και ένα χιλιόμετρο μετά το σταθμό έχουν παραταχθεί τα ΜΑΤ πάνω στην Εθνική Οδό και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει.
Ο κόσμος ζητάει ενίσχυση!!! Ζητάει βοήθεια!!! Πρέπει όλη η Πιερία να βρεθεί εκεί.
Μόλις χτύπησαν το Γιώργο, ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο!
Σάββα Χιονίδη, κυρία Μαυρίδου ακούτε;
 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!! ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Image
Τα ΜΑΤ έχουν παραταχθεί και οδηγούν του ς εργαζόμενους στα κουβούκλια για να θέσουν το σταθμό σε λειτουργία.Διαδώστε το! Όλοι στα διόδια του Αιγινίου!


 http://otoposmou.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου