Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΚουλτουροΒοθρηματα

  
 .................................
..................
.................................
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ «ΚΑΤΕΒΗΚΕ» ΣΤΟ FACEBOOK

Κραουνάκης για Βογιατζή: Έφυγε ο βασανιστής!

 kraoynakis-gia-vogiatzi-efyge-o-vasanistis
Μέγιστος σκηνοθέτης, ακριβοθώρητος ηθοποιός. Ήταν ο Λευτέρης Βογιατζής, ο οποίος έφυγε για την πόλη των Αγγέλων σε ηλικία 68 ετών. 

Σήμερα στο σπίτι και χώρο δημιουργίας του, στην οδό Κυκλάδων, πλήθος κόσμου είπε το «ύστατο χαίρε» στον μεγάλο δημιουργό μας, που με την Τέχνη του συνέβαλε τα μέγιστα στον πολιτισμό μας.

Την ίδια ώρα ο επίσης καταξιωμένος δημιουργός, Σταμάτης Κραουνάκης αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα ιδιαίτερα καυστικό μήνυμα, στο οποίο χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα δημιουργό ως «βασανιστή».

«ισραηλ γαμαει δαμασκο, εφημεριδες ψωλοκοπανιωνται για δημουλα,χρονας δαγκωνει μονικα,,κηδευεται βογιατζης,παρουσες φανταζομαι ολες οι κλαψομουνες που τις βασανισε,θα κλαινε σημερα,που εφυγε ο βασανιστης τους και η αδερφη μου εχει τα γενεθλια της,α ναι και το τζαμπο ξεπουλησε,μιλαω με τ αηδονια στην επιδαυρο,θα παω να κατσω λιγη ωρα ,στη θεση λευτερης,μπαινοντας δεξια,κι απο δευτερα θα παω στον ταφο ,μετριο βαρυ στο καφενεδακι του πρωτου,με τους νεκροθαφτες,συνηθως μου τον κερνανε κι αφηνω κατι παραπανω,καπου υπαρχει αγαπη μου.στο περαμα ακομα οι ανθρωποι ειναι συχωριανοι.κοινοτητα.ευτυχως που σ εχω.κι ας μην εισαι εδώ», είναι ολόκληρη η ανάρτηση του συνθέτη.

Τα παραπάνω σχόλιά του προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των διαδικτυακών του φίλων με τον Σταμάτη Κραουνάκη να «κατεβάζει» τελικά τη συγκεκριμένη ανάρτηση...
απο newpost
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου