Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι όμοιοι της μάλλον ζουν σε άλλη χώρα τα τρία τελευταία χρόνια

Αρβανιτάκη: Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν η αρχή

Πρώτη καταχώρηση: 29/06/2013 - 13:01

Αρβανιτάκη: Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν η αρχή

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με αφορμή την περιοδεία της σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, παραχωρεί μια συνέντευξη και δηλώνει ότι " Κάθε συνάντησή μας ( με το κοινό) είναι συνωμοτική". Παράλληλα, αναφέρεται και στην ΕΡΤ τονίζοντας ότι "Το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν η αρχή".
Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Σας είδαμε την πρώτη ημέρα που σίγησε η ΕΡΤ να είστε εκεί και να τραγουδάτε. Ποια είναι η γνώμη σας για το θέμα;

Πιστεύω ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν η αρχή και για άλλα "λουκέτα" που θα ακολουθήσουν. Θα κλείσουν σχολεία, βιβλιοθήκες κ.α. Οτιδήποτε αφορά στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό χτυπιέται. Θεωρώ ότι βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια προς το χειρότερο και ότι η ζωή μας θα αλλάξει δραματικά. Τα οικονομικά χτυπήματα που δεχόμαστε καθημερινά είναι κάτι σαν τιμωρία και ήδη προαναγγέλλονται ακόμα σκληρότερα μέτρα.

Εσείς πώς νιώθετε μέσα σε αυτό το πλαίσιο;

Μέσα σε αυτό το σκηνικό νιώθω ευτυχής που μπορώ να βρίσκομαι σε αυτή την τέχνη, γιατί μου δίνει χαρά και αγαλλίαση. Το ίδιο θέλω να προσφέρω και στο κοινό. Κάθε σύναντησή μας είναι συνωμοτική. Σε κάθε συναυλία προσδοκώ τη μέθεξη που προκαλεί αυτή η τέχνη. Μαζί να ονειρευόμαστε με τοτς ακροατές και μαζί να προχωράμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
 http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου