Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Έξαλλος με τη γέννηση του βασιλικού βρέφους ο Αντώνης Σαμαράς!





Έξαλλος  με τη γέννηση του βασιλικού βρέφους ο Αντώνης Σαμαράς! Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στο μέγαρο Μαξίμου, η πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη της Kate Middleton.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κατασκόπου μας στη Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας άφησαν για λίγο το ελληνικό success story, για να πέσουν πάνω στο βασιλικό βρέφος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η πρωτοφανείς εορταστικές εκδηλώσεις των Βρετανών κατοίκων, φαίνεται να τους χαρίζουν τον τίτλο του Πιο Ηλίθιου Λαού Παγκοσμίως*, τίτλος που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες είχαμε στο τσεπάκι μας.

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς μέσα σε λίγους μόλις μήνες στο τιμόνι της χώρας, να κατόρθωσε να κάνει όσα οι άλλοι δεν κατόρθωσαν σε χρόνια, ωστόσο είναι άλλο να παίρνεις Όσκαρ για τα ειδικά εφέ και άλλο για την καλύτερη ταινία.

Ο πιο πετυχημένος Έλληνας ιδιοκτήτης πιτσαρίας στην Αμερική που το όνομα του αρχίζει από "Α", φοράει γυαλιά και είχε γκόμενα τη Βίσση, δήλωσε σχετικά:

"Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο του μεταρρυθμιστικού μας έργου. Όπως γνωρίζετε, απομένουν μόλις 37 ημέρες, πριν την απογείωσή μας. Κερδίσαμε το στοίχημα και διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες. Είναι φυσικό, κάποιοι να μας φοβούνται, κάποιοι να θέλουν να σαμποτάρουν το ελληνικό success story. Να φοβούνται την πιθανότητα, να γίνει η Ελλάδα μια οικονομική υπερδύναμη. Δε θα μας σταματήσουν. Είμαστε σταθερά πρώτοι, στα ποσοστά ανεργίας. Είμαστε πρώτοι στις αυτοκτονίες και το κλείσιμο των επιχειρήσεων. Στην ανασφάλιστη εργασία και τις απολύσεις. Αυτά τα στοιχεία, δε δέχονται καμία αμφισβήτηση.

Γνωρίζω την ανησυχία των Ελλήνων για την έκταση που πήρε στη Βρετανία, η γέννηση του βασιλικού βρέφους. Οι εορτασμοί των Άγγλων, δεν είχαν προηγούμενο. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο, πως κανείς από αυτούς δε χάρηκε έτσι, όταν απέκτησε ο ίδιος παιδί. Αυτό όμως, δεν πρέπει να πτοήσει το ηθικό μας. Είμαστε.. είστε ο πιο ηλίθιος λαός στον κόσμο και το έχετε αποδείξει περίτρανα την τελευταία εικοσαετία.

Σας διαβεβαιώ, πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα εργαστούμε σκληρά, παρουσιάζοντας ένα νέο αστείο πακέτο μεταρρυθμίσεων παρόμοιων με τις προηγούμενες που δεν είχαν κανένα θετικό αποτέλεσμα, με σκοπό να κερδίσουμε τον πολυπόθητο τίτλο. Από εσάς, ζητώ να κάνετε μόνο αυτό που κάνετε τόσο καιρό. Δηλαδή τίποτα".


*Φαβορί για τον τίτλο του Πιο Ηλίθιου Λαού Παγκοσμίως είναι οι Έλληνες, οι Βρετανοί και οι Εσκιμώοι.


Tyler Durden

μεσω  ramnousia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου