Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Εκτός λειτουργίας 3 σταθμοί του Μετρό




Εκτός λειτουργίας θα βρίσκονται από σήμερα στις 10 βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας και το Σάββατο από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 7 το πρωί οι σταθμοί του μετρό «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός» λόγω τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, για τις συγκεκριμένες περιόδου οι συρμοί θα τερματίζουν τα δρομολόγια τους στο σταθμός «Μοναστηράκι» ενώ η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται από την λεωφορειακή γραμμή Χ50 «Στ. Σύνταγμα – Στ. Αιγάλαιω», η οποία θα έχει αφετηρία την οδό Όθωνος στην δήμο Αθηναίων.

Η γραμμή όπως αναφέρει και η «Ημερησία» θα πραγματοποιεί τις παρακάτω στάσεις:
«ΟΜΟΝΟΙΑ- ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Ζήνωνος και Μενάνδρου.
«ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Λεωνίδου και Μεγ. Αλεξάνδρου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»).
«ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Εμ. Παππά και Νάξου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΕΛΑΙΩΝΑΣ»).
«ΣΜΥΡΝΗΣ» για επιβίβαση- αποβίβαση, επί της οδού Δημαρχείου, μεταξύ Σμύρνης και Ιεράς Οδού (εξυπηρέτηση σταθμού «ΑΙΓΑΛΕΩ»).
«ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ εν. Νάξου και Εμ. Παππά (εξυπηρέτηση σταθμού «ΕΛΑΙΩΝΑΣ»).
«ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Τριπτολέμου και Ιάκχου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»).
«ΟΜΟΝΟΙΑ- ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Γερανίου και Σωκράτους.
Στην κατεύθυνση από Αιγάλεω προς Σύνταγμα, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο την Παρασκευή 15/11/2013 από τη στάση «ΣΜΥΡΝΗΣ» θα είναι στις 22:00 και 02:10 (πρωί Σαββάτου) αντίστοιχα, ενώ το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο το Σάββατο 16/11/2013 θα είναι στις 05:30 και 07:00 αντίστοιχα.
Στην κατεύθυνση από Σύνταγμα προς Αιγάλεω, το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο την Παρασκευή από την Αφετηρία «Οδός Όθωνος» θα είναι στις 22:00 και 02:25 (πρωί Σαββάτου) αντίστοιχα, ενώ το πρώτο και το τελευταίο δρομολόγιο το Σάββατο θα είναι στις 05:45 και 07:00 αντίστοιχα.
Οι εργασίες γίνονται στο πλαίσιο της ένταξης του τμήματος της επέκτασης από τον σταθμό «Αιγάλεω» έως τον σταθμό «Αγία Μαρίνα» στο λειτουργικό δίκτυο του μετρό.

alfavita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου