Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μαζική σχεδιασμένη εξόντωση 60.000 ανήμπορων ανθρώπων

απο Κεράσια και Κρίνοι

Το δώρο που έκανε η κυβέρνηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε 60.000 χαμηλοσυνταξιούχους, εκ των οποίων 20.000 ανάπηροι ήταν το κόψιμο του ΕΚΑΣ. Τι σημαίνει αυτό με λίγα λόγια: οτι ένας ανάπηρος άνθρωπος που μέχρι σήμερα είχε εισόδημα 700 ευρώ από αυτόν τον μήνα χάνει 250 ευρώ και πρέπει να ζει με τα 450! Με 450 ευρώ το μήνα είναι αδύνατο να ζήσει ένας υγιής, νέος, εύρωστος άνθρωπος. Ένας ασθενής με αυξημένες ανάγκες σε γιατρούς, θεραπείες φάρμακα, πώς θα ανταπεξέλθει; Είναι απλό: θέλουν να εκκαθαρίσουν τους αρρώστους, όπως άλλωστε υποστήριζε και θεωρητικά και εφάρμοσε και στην πράξη ο Χίτλερ.
Κάπου εδώ τελειώνει η Δημοκρατία, αρχίζει η άγρια και ανελέητη βία και μαζική εξόντωση του πληθυσμού από το κράτος και την εξουσία και εκεί κάθε άμυνα των θυμάτων είναι νόμιμη και ηθική! Αλλά φυσικά πρόκειται για κοινωνικές ομάδες που είναι πάρα πολύ δύσκολο έως αδύνατο να αμυνθούν: δεν έχουν εργασιακό χώρο και επομένως συνδικαλιστικά όργανα, πολλοί εξ αυτών λόγω της ασθένειάς τους αδυνατούν να δράσουν δυναμικά και επομένως είναι μια κοινωνική ομάδα που δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να υπερασπιστεί τον εαυτό της.
Τι θα γίνει λοιπόν; 
 
Το θέμα γιατί δεν είναι σηκωμένο από ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά αριστερά κόμματα; Και πού είναι οι προγραμματισμένες αντιδράσεις; Πουθενά. Οι άνθρωποι αυτοί μέσα σε λίγους μήνες θα φτάσουν σε τέτοια κατάσταση σωματικά και ψυχικά που μόνο ο θάνατος θα είναι η πιο αξιοπρεπής λύση.
Κατά τα άλλα κυκλοφορεί η φιλολογία των εκλογών, εδώ και δυο χρόνια το ακούμε αυτό το παραμύθι ένθεν και ένθεν. Ο κόσμος ζει δράματα μέσα στα σπίτια του και οι ντίβες της πολιτικής κάνουνε υψηλή πολιτική και δημόσιες σχέσεις. 
Τι να κάνουμε λοιπόν; 
Σε τέτοιες συνθήκες χρειαζόμαστε έναν επαναστατικό φορέα. Και τι είναι επαναστατικό σε αυτές τις συνθήκες; Τα παλούκια και τα μπουκάλια! Τίποτα λιγότερο! 'Οπως έγραψε και ένας σχολιαστής πληρώνουμε τους μπάτσους για να μας βαράνε! Ε, δεν πρέπει κι εμείς να αμυνθούμε; 
Αλλά αντί του επαναστατικού φορέα έχουμε κάτι γιαλαντζί αριστερούς που εν μέσω μαζικής εξόντωσης συζητάνε με τους δήμιούς μας ως να ζούμε στην πιο εξευγενισμένη δημοκρατία του κόσμου.
Κάπου υπάρχει ένα όριο, και το όριο αυτό έχει ξεπεραστεί προ πολλού!
Όσοι συμβιβάζεστε και ζείτε στη νιρβάνα σας σας θα πάρει και θα σας σηκώσει, γιατί οι υποψήφιοι νεκροί δεν έχουν τίποτα να χάσουν και ο αριθμός τους αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Όση καλή θέληση και να έχει κανείς, τα πράγματα είναι τόσο άγρια που ξεπερνούν την ψυχραιμία και τη διαλεκτική διάθεση.
Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει ΤΩΡΑ, χτες! Και η επόμενη κυβέρνηση πρέπει αμέσως να αποκαταστήσει όλα τα εισοδήματα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Με τα ευρά και τα σκατά και τις επαναδιαπραγματεύσεις και τις συζητήσεις με τους αιμοσταγείς δανειστές θα γίνουν αυτά; Πλάκα μας κάνετε; 
Ρήξη τώρα με την ευρωζώνη, εθνικό νόμισμα και εθνικές τράπεζες, αποκατάσταση όλων των χαμένων μικρομεσαίων εισοδημάτων, στάση πληρωμών στους δανειστές, καμιά συζήτηση και καμιά διαπραγμάτευση, τιμωρία όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων, όλων των βουλευτών που ψήφισαν μνημονιακούς νόμους και τις στήριξαν και όλων των πρωθυπουργών και υπουργών τους. Καμιά αμνήστευση. Ξέχασα και τους μπάτσος, τους ματατζήδες, αυτά τα σκυλιά που τα ξαμολάνε για να τους φυλάνε. Καταδίκη και τιμωρία για όλους τους, αρκετά τους ανεχτήκαμε, τα δήθεν παιδιά των εργατών που έχουν γίνει οι χειρότεροι φονιάδες των εργατών. Και όσοι συνεργάζονται, διευθυντές, παραδιευθυντές και δε συμμαζεύεται! 
Στη μαζική δολοφονία είσαι ή με τα θύματα ή με τους θύτες και προπαντός δεν συζητάς με φονιάδες, γιατί αν συζητάς με φονιάδες είσαι συνένοχος στο φόνο!

Άντε μη σας πάρει όλους ο διάολος, και τους συνδικαλισταράδες σας μαζί που βλέπουμε τι κάνουν στους εργασιακούς χώρους, την κορόιδα κάνουν ίσα να πάρουν τις ψήφους να λένε οτι ανέβηκαν τα ποσοστά! Θα σας πάρει όλους ο διάολος και θα φάτε πολύ ξύλο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου