Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τη γνησιότητα του βίντεο Mπαλτάκου επιβεβαιώνουν με κοινή τους δήλωση ο Χριστός, η Παναγία, ο Γέροντας Παΐσιος και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ

baltakosΕπιβεβαιώνεται η γνησιότητα του περιβόητου βίντεο Μπαλτάκου από εξέχοντα μέλη της Ορθόδοξης Αγιοσύνης που παρακολούθησαν την επίμαχη συζήτησή του με τον Ηλία Κασιδιάρη από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πέρα από την κοινή δήλωση που προσυπογράφουν τα προαναφερθέντα Άγια Πρόσωπα, προέβησαν και σε δηλώσεις. Η Παναγία δήλωσε στο Αγιορείτικο Βήμα:  «Ναι, είδα όλη τη συζήτηση και μάλιστα από πέντε διαφορετικές γωνίες, βλέπετε υπάρχουν πέντε-έξι διαφορετικές εικόνες μου στο τοίχο. Σε κάποιες έχω την προσοχή μου στραμμένη στο Θείο Βρέφος, αλλά στις άλλες είμαι μόνη μου, μπορώ να παρακολουθήσω απρόσκοπτα. Η συζήτηση εξελίχθηκε φιλικά και ήρεμα, όπως θα συζητούσαν δύο απλοί αντικομμουνιστές. Ο Τεό (σ.σ. Άγιος Θεόδωρος), που έχει και το πιο κοφτερό μάτι απ’ όλους μας, είπε πως είδε κάτι να γυαλίζει στο μπουφάν του νεαρού, αλλά δεν ήταν και σίγουρος».
Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ, στον διαδικτυακό τόπο romfea.gr,  ενώ μάλιστα θυμάται χαρακτηριστικά τον Ηλία Κασιδιάρη: «Ναι, είμαι σίγουρος πως μιλάμε για το στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Τον θυμάμαι γιατί μετά από υπόδειξη του Άγιου Πέτρου είχα το καθήκον να τον παρακολουθώ στενά, αυτόν μαζί με άλλους νεοπαγανιστές και δωδεκαθεϊστές της Ελλάδας. Μετά βέβαια σταμάτησα, γιατί έγινε δικός μας, αλλά δεν έχω ξεχάσει το πρόσωπό του. Ναι αυτός ήταν».
Λακωνικός ήταν ο Ιησούς ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει πως προσυπογράφει τα λεγόμενα της μητέρας του και δεν έχει να προσθέσει κάτι επ’αυτού. Τις έρευνες δεν μπόρεσε να βοηθήσει και ο Λάζαρος ο οποίος δήλωσε πως στην εικόνα του που βρίσκεται στο συγκεκριμένο γραφείο δεν έχει αναστηθεί ακόμα και γι’ αυτό δεν μπορεί να εκφέρει άποψη.
Τέλος, ο Γέροντας Παΐσιος που ήταν και αυτός στον τοίχο, θεωρήθηκε αναξιόπιστος μάρτυρας, καθώς το μόνο που δήλωσε ήταν:  «Σεισμός στη Χιλή, θα κουνηθεί ο κόσμος, κι ο υποφωτισμένος γραμματέας θα λαλήσει. Καρέκλες, κάστανα κι απότιστη γλάστρα». Η ΕΛ.ΑΣ υποσχέθηκε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη δήλωση σε εκατό χρόνια, όταν πλέον θα θεωρείται προφητεία.
Υπάρχει δε και μάρτυρας ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από την ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζεται αυτό το τόσο λεπτό ζήτημα. Είναι στην μικρή εικόνα (σημειώνεται με κύκλο πράσινου χρώματος) που βρίσκεται στο κέντρο του τοίχου και αναπαριστά μορφή άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου. Η ΕΛ.ΑΣ θα απευθυνθεί μεν σε βυζαντινολόγους και αγιογράφους, αλλά παρακαλείται και ο Άγιος (ή Όσιος) που απεικονίζεται να επικοινωνήσει άμεσα με την αρμόδια υπηρεσία.

tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου