Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Έγινε κι ο νεοδημοκράτης βουλευτής θύμα του φασισμού;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015 | 1:51 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μπρος στης βουλής το κτήριο ο Κουμουτσάκος τρέχει και παραπίσω του πολλοί δεξιοί τον κυνηγάνε, για να τον πιάσουν θέλουνε και να του δώσουν ξύλο. Τι φάπες, τι ξανάστροφες, τι κλοτσοπατινάδα! Τον έκαναν, το βουλευτή, απ' το μπερντάκι... χώμα.

Γιώργο μου, ποιοί σ' έκαναν αγνώριστο από όλους; Μην ήταν άνεργοι πολλοί, ίσως απολυμένοι, μην ήταν κάποιοι άστεγοι, που χάσανε τα σπίτια; Μήπως σε δείραν μισθωτοί, μήπως συνταξιούχοι; Πολλοί με τα μνημόνια που ψήφισες βλαφτήκαν.

Σε δείραν της Χρυσής Αυγής, οι οπαδοί του μίσους. Μα αν είναι έτσι, απορώ και την αιτία θέλω. Γιατί ως τώρα τα 'χατε στον κόρφο σας τα φίδια και με φροντίδα περισσή ξεπλένατε το Χίτλερ. Μην ξέχασες τα λόγια σου παρότι διπλωμάτης;

Μας είπες πως τους γνώριζες, μα από που τους ξέρεις; Δεν είστε σ' άλλο κόμμα εσείς και σ' άλλο είναι εκείνοι; Οι κολεγιές με τους ναζί τέλος καλό δεν έχουν. Κι όταν ανάψει η φωτιά, που ρατσισμό τη λένε, καίει τα πάντα γύρω της, αφήνει μόνο στάχτες.

Μα έχεις δίκιο και εσύ, όταν μιλάς για Φίλη. Καθόσον κουτοπόνηρος, μες τη φωτιά του μίσους βενζίνη ρίχνει μπόλικη, λέγοντας σαχλαμάρες. Γιατί και φόνοι έγιναν μαζί και εκτοπίσεις και πλιάτσικο και βιασμοί κι άλλα δεινά ακόμα, κι όταν αρνείσαι τη σφαγή και τη γενοκτονία, βούτυρο βάζεις στο ψωμί του καθενός φασίστα.

Μάθε λοιπόν πως δεξιοί, εθνικιστές τα 'καναν. Τούρκοι φασίστες σκότωσαν και έκαναν τα αίσχη. Διότι ο εθνικισμός είναι σαν την πανούκλα, από όπου κι αν επέρασε, αφήνει πίσω θρήνο. Κι αντί ο Φίλης, ο υπουργός, να λέει κουταμάρες, ας διορίσει δάσκαλους να μάθουν Ιστορία τα έρμα τα Ελληνόπουλα, που άνεργα θα είναι, χάρη σε όσα ψήφισε και σπίτι δεν θα έχουν.

Γιατί η ανικανότητα μαζί με τη βλακεία, στρώνουν χαλί στο φασισμό και στα δεινά που φέρνει. Ο Φίλης τ' άρχισε αυτά, τα κούφια βαρελότα, τα λόγια τα παράλογα και τις παχιές κοτσάνες. Κάτι θα φέρουν στη βουλή, να το ψηφίσουν όλοι και θέλουν να κοιτάμε αλλού την ώρα που το κάνουν.
Το κόλπο αυτό το βρώμικο περισπασμό το λένε, την προσοχή μας να 'χουμε σε κάποιο άλλο θέμα, για να μη δούμε τι κακό μεγάλο θα μας φέρουν. Μάλλον τα σπίτια θέλουνε και το γυρνάν τριγύρω, να πουν μετά πως πάθαμε χειρότερα απ' τους Τούρκους...

Μάθε λοιπόν κυρ υπουργέ πως είσαι ένας φασίστας, το ναζισμό ποτίζετε με αίμα των προσφύγων που πνίγονται όπως πνίγονταν οι Έλληνες στην Σμύρνη. Στα ίδια γαλανά νερά της θάλασσας του Αιγαίου, τα ίδια πάλι κάνετε, παρόμοια αδικία, όπως οι ξένοι πλοίαρχοι, που αφήναν να πνιγούνε μανάδες με μικρά παιδιά κι ανήμποροι αθώοι...

Πάλι κοιτάω τη Βουλή, το τι ψηφίζουν μέσα, οι άνομοι - ξεδιάντροποι, που ηθική δεν έχουν. Όσο για τη Χρυσή Αυγή και για τις επιθέσεις, τούτο μονάχα θα σου πω, βάλτο καλά στο νου σου:

Το ερπετό που σέρνεται στο χώμα και τη λάσπη, ψυχρόαιμο το έφτιαξε η Φύση η πανούργα. Δαγκώνει οποιονδήποτε όταν αυτό πεινάσει και δεν τον νοιάζει συγγενής ή είδος του αν είναι. Έτσι λοιπόν κι ο ναζισμός μπέσα δεν έχει διόλου... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου